nos o nytta

Arbetslogga för nosarbete

Specialsök/NoseWork
Alla hundar har en fantastisk förmåga att hitta och kunna skilja mellan dofter.
Sporten NoseWork är utformad så att din hunds naturliga förmåga att arbeta med luktsinnet – optimeras. Dofterna är Eukalyptus, Lavendel, Lagerblad

Vad gäller Specialsök är det ett preparat (i princip vilket som helst) vi lär hunden att utskilja. Tillvägagångssättet skiljer sej en aning åt. Men det viktigaste med båda dessa sök är att:
– din hund har roligt
– det skapar förtroende mellan er
– hunden bränner massor av mental och fysisk energi

I denna kurs kommer vi att lära hundarna doft av Eukalyptus (NoseWork) och Te (träningsdoft  specialsök).

Förutom Sök efter dofter tränar vi på:
• Lugn i passivitet
• Rätt sinnesstämning för en uppgift
• Kontakt
• Trygghetsövningar
• Inkallning
• Balans
• Koppelträning

Instruktör: Lisen Persson

Plats: Travbanan i Sjögränd/Klarälvsvägen 45

Tid: 5 ggr x 2 timmar

Ålder: 10 veckor – 6 månader

Krav: Vaccination enligt SKK:s föreskrifter


Har du frågor fram tills vi ses, ring oss gärna eller hör av dig via e-post. Telefon: 070 3239199 eller E-post: info@mymasterdog.se.

VÄLKOMMEN! Lisen Persson

HUNDGODIS: Ta med ett riktigt gott godis till hunden som den gillar. Ex. vis Kycklingrester, köttbullar, korv, mjukost…


ANMÄLAN: Anmälan är bindande. Anmälan innebär att du har rätt att ångra din anmälan inom 14 dagar efter att datum fastställts och kallelse mottagits (alltså bekräftelsemail med faktura) betala inget innan dess.  

Vid återtagande av anmälan följer MyMasterdog de villkor som Konsumentverket har. Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela MyMasterdogs kriftligen inom 14 dagar efter att anmälan har bekräftats. Du har då rätt att återfå den avgift du betalt, förutom anmälnings- och administrationsavgift, i det här fallet 100 kronor. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift. Om du blir sjuk återfår du kursavgiften mot läkarintyg – anmälnings- och administrationsavgiften i det här fallet 100 kronor. Om hunden blir sjuk återfår du kursavgiften mot veterinärintyg – anmälnings- och administrationsavgiften i det här fallet 100 kronor . Med Vänliga Hälsningar LisenPerssson

FÖRSÄKRING: Strikt ägaransvar gäller, det är hundägarens eget ansvar att ha gällande försäkring för händelser där hunden är inblandad. MyMasterdog frånsäger sig allt ansvar. 

 


ANMÄLAN: