Jag heter Lisen Persson. Jag har gått i livets skola + en del andra skolor! (jag bifogar dessa i en speciell kategori för den som vill ha lite mer bakgrundsinfo om vad jag är för en figur). https://mymasterdog.se/mitt-cv/

Jag har alltid älskat djur och jag har i större delen av mitt liv haft hundar.

Min önskan med mitt företag är att försöka höja värdet på djurs rätt att få leva i harmoni, trygghet och värdighet.

Hur når man dit då? Ja, det är en fråga som jag ständigt brottas med. Men jag tänker i alla fall försöka.

Ett exempel på detta är att jag tillverkar läderprodukter som kommer från KRAVmärkta gårdar. Lädret är märkt med spårningsbart nummer. Bilder och mer info kommer inom kort.

Alla produkter som kommer att erbjudas har passerat nålsögat för djurens bästa och att inget djur har farit illa på något vis i produktionskedjan.

 

Naturligtvis kommer hundägaren/tränaren också in i bilden. De produkter och tjänster som erbjuds här kommer att hålla hög kvalitet/funktionalitet – det är min absoluta målsättning. Kom GÄRNA med input och förslag på produkter,  förbättringar mm.